HAL015 wordt naast een klein productieteam gerund door vrijwilligers, en daar zijn wij erg trots op! Nieuwe collega’s zijn altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om in een creatieve omgeving te werken met gezellige collega’s, waar je gratis naar alle voorstellingen mag en waar je je eigen diensten kunt inroosteren? Lees dan hieronder de mogelijkheden en de meest gestelde vragen met antwoorden en meld je aan.

Je verzorgt de drankjes tijdens een voorstelling of evenement in HAL015.

Het werk achter de schermen is minstens zo belangrijk. Je helpt mee met de administratie of publiciteit.

Je heet de bezoekers welkom, scant de tickets en begeleidt het publiek.

Je helpt met incidentele klussen en/of het ombouwen van de tribune.

ALLEEN VRIJWILLIGERS, WORD JE DAN IN HET DIEPE GEGOOID?

Nee, natuurlijk niet. Voor alle functies is er een coördinator. Dit zijn ook vrijwilligers maar met meer verantwoordelijkheden en veelal aantoonbare ervaring en kennis. Ben je een nieuwe collega? Dan word je door de betreffende coördinator ingewerkt.

HOE VAAK?

Als vrijwilliger bepaal je zelf wanneer je werkt. Voor bijvoorbeeld de functies tijdens voorstellingen is er een online rooster waarvoor je je kunt inschrijven. Geen druk, je bepaalt het zelf. Het is voor de routine en de continuïteit van het theater wel van belang dat je in ieder geval 2 diensten per maand draait.

VOOR WIE?

Marks and devious Semikoli but the Little Blind Text didn’t listen. She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

TEGENPRESTATIE?

Natuurlijk wordt de inzet van vrijwilligers beloond. Je mag gratis naar alle voorstellingen in het theater (tenzij uitverkocht). Voor sommige functies worden trainingen gegeven, zodat je ook kunt groeien in je functie. En ben je zelf een theatermaker? Dan krijg je ook korting op de huur van het theater. Om elkaar beter te leren kennen wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd.

PRIVACY

Wij vinden privacy van onze vrijwilligers heel belangrijk. Het Rietveld Theater houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door vrijwilliger te worden geef je toestemming jouw persoonsgegevens te verwerken en om mails en post te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, werkgerelateerde informatie en aanmelding bij de server voor toegang tot het theater. Daarnaast zijn mailadres en telefoonnummer zichtbaar voor jouw collega’s in het rooster. De persoonsgegevens zijn opgeslagen in een managementsysteem waarvoor beperkte toegang (met rechtenstructuur) geldt. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt.

WAAR KAN IK MIJ AANMELDEN?

Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Je wordt door vrijwilligerscoördinatoren Germa Morshuis en Beatrijs Keijser uitgenodigd voor een wederzijds kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt gekeken welke functie het beste bij je past. Hierna word je ingewerkt in jouw functie en ben je een nieuwe collega. Simpel toch?
Contact Form Vrijwilliger