Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wildmen Bluesband

25 november @ 20:30 - 22:30

Gratis
Wildmen Bluesband

Al jaren timmert Wildmen Bluesband op een gedreven manier aan hun weg binnen de Nederlandse bluesscene. Het repertoire, met heel veel eigen composities waar hier en daar een cover tussen zit, wijst duidelijk op een niet-alledaagse keuze. De manier waarop Wildmen Bluesband aan hun muziek een eigen draai geeft getuigt van de grote inventiviteit van deze vijf muzikanten. Juist dat ene akkoordje erbij, mineurtje hier, septiemetje daar, maakt Wildmen Bluesband tot een absoluut unieke band binnen het Nederlandse bluesgebeuren.

Tijdens de optredens van Wildmen Bluesband krijgt het publiek een muzikaal spektakel wat zijn weerga niet kent. Met Saskia’s heldere, loepzuivere stem met een volume waar je versteld van staat, loodst zij haar mannen en zeker ook het publiek door een zinderende bluesmiddag en/of avond. Samen met slidegitarist Jos vormt zij de blikvanger van de band. Met aan de andere zijde toetsengoochelaar Ruud en achter haar ‘Ginger Baker’ Rob op drums en ‘masterpicker’ Mark op basgitaar gaat de band op niet mis te verstane manier los. Met tomeloze energie en enthousiasme wordt het publiek als het ware getorpedeerd met allerlei muzikale en vocale bluesvormen. Dat is een kunst op zich en ook de kracht die Wildmen Bluesband uitstraalt. Want vergis je niet, hier staan niet zomaar 5 muzikanten een potje muziek te maken. Zij zijn een uitzonderlijk goed op elkaar ingespeelde, hechte eenheid die met volle, zichtbare emotie hun missie uitdragen.

Wat het repertoire betreft… Ga gewoon als de bliksem naar een optreden van Wildmen Bluesband om te ervaren, te beleven wat deze band met je doet.

If you do not have the blues, you will get them now for sure… be warned!
(Julian Sas over de Wildmen Bluesband)

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://rietveldtheater.stager.co/web/tickets/111314393

Locatie

HAL015
Delft, + Google Maps