Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Constructie uit Destructie

28 november @ 20:00 - 23:00

Gratis
Constructie uit Destructie

Constructie uit Destructie is een eenmalige salon event, een expositie van beeldend kunst en een programma van muziek & literatuur omtrent de crisissen van de afgelopen jaren, zoals de pandemie, oorlogen, natuurrampen en politieke polarisatie.
Wij willen je uitnodigen om te komen kijken en te luisteren, maar ook om te praten met de kunstenaars en met elkaar, over kunst en de wereld – en vooral over wat we samen kunnen creëren.

Wij hopen met kunst perspectief te bieden en met een salon-avond een platform te geven om gedachtes, inspiratie en ervaringen uit te wisselen met elkaar op een open en respectvolle manier. Niet uit activisme maar uit een noodzaak voor dialoog en connectie, uit nieuwsgierigheid en voor de verbreding van ieders wereldbeschouwing.

Het event duurt van 20:00 tot 23:00 uur met vrije inloop vanaf 19:30 uur.
Het programma begint om 20:00 uur maar daarna is er nog tijd en ruimte om met elkaar te praten met een kopje thee of drankje van de bar.

Wil je zelf iets bijdragen, neem dan je gitaar mee of een gedicht wat je heeft geraakt, of iets wat je graag wilt laten zien en bespreken met anderen.

Wees welkom
Wees open
Creëer mee.

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://rietveldtheater.stager.co/web/tickets/111362006

Locatie

HAL015
Delft, + Google Maps