Het eerste Club Delft Festival komt er aan! Zaterdag 31 augustus 2024. Houd deze datum vrij en meld je aan! Kom je kunsten tonen op het podium, geef een workshop of demonstratie, sta achter een kraampje of exposeer. Een dag om te spelen, te genieten, je ogen uit te kijken, te netwerken, nieuwe samenwerking aan te gaan en gewoon veel lol te hebben. Het Club Delft Festival vindt plaats op het festivalterrein KD Buiten in het Kabeldistrict (Schieweg 15B) i.s.m. HAL015. Meld je nu aan om mee te doen!

Kijk voor alle actuele informatie op de website: clubdelft.nl

fESTIVAL

Op zaterdag 31 augustus van 12.00 – 20.00 uur vindt het eerste Club Delft Festival plaats. Een gratis festival waar alle amateurkunsten (podium- en beeldende kunsten) van Delft zich kunnen presenteren. Met verschillende podia, tenten, een dansplein, foodtrucks en kramen belooft het een feestelijke en inspirerende dag te worden. Presenteren kan op verschillende manieren:

 • een optreden van 15 minuten
 • exposeren met maximaal 3 werken
 • een kraam voor bijvoorbeeld ledenwerving, sponsoring en verkoop van eigen werk
 • een workshop geven

Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag van het festival zelf en in de voorbereiding mee te draaien in de productie.

Aanmelden voor dit festival kan via onderstaande button. Op basis van de aanmeldingen gaat het productieteam aan de slag met het samenstellen van het programma. Hierover binnenkort meer!

Houd er wel rekening mee dat het een buitenfestival met veel verschillende presentaties is. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen uitgebreide geluids- en lichtplannen en specifieke expositieruimtes mogelijk zijn.

wORKSHOPS

In aanloop naar het festival worden er speciaal voor de deelnemers 3 workshops georganiseerd. De workshops betreffen:

 • Verbeter je online zichtbaarheid (11 juni 19.30)
  In de wereld van vandaag is online marketing gewoonweg onmisbaar geworden. Het is dé sleutel tot het vergroten van je bekendheid en het bereiken van een groter publiek. Maar laten we eerlijk zijn, met de voortdurende evolutie van digitale strategieën kan het soms voelen alsof we verstrikt raken in een wirwar van opties. Hoe kan het toch dat jouw concurrenten meer online zichtbaarheid lijken te hebben?

  Misschien voel jij je overweldigd door deze eindeloze mogelijkheden, of wellicht ben je gewoon nog niet helemaal vertrouwd met de wereld van online marketing. Maar vrees niet! Met de inspirerende workshop van Jens ontdek je niet alleen hoe je je online aanwezigheid versterkt, maar nog belangrijker, hoe je er ook de vruchten van plukt!

 • Podiumpresentatie (18 juni 19.30)
  De workshop richt zich op alles wat van belang is bij het optreden voor een publiek en wordt geleid door Remco Melles, sinds zijn afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht in 1988, werkzaam als acteur, docent drama en regisseur. Op speelse wijze, en met veel tips en tricks, onderzoeken we ieders persoonlijke stijl. Hoe kom je op, hoe leg je focus. Hoe sta je, hoe praat en beweeg je. Hoe hou je de aandacht vast, wat te doen met plankenkoorts en nog veel meer!
 • Body performance (19 juni 19.30)

  Tijdens de workshop begeleidt Juliano je bij de integratie van somatische en mind-body praktijken om lichaamsbewustzijn te verdiepen en artistieke expressie te verrijken. Deze sessie zal amateurkunstenaars helpen om een diepere verbinding te maken met hun fysieke gesteldheid, waardoor hun vermogen om emoties over te brengen en aanwezigheid op het podium te vergroten. Verwacht een boeiende, educatieve ervaring die je praktische vaardigheden zal bieden om toe te passen in alle vormen van podiumkunsten.

 

De workshops worden gratis aan deelnemers aangeboden! Aanmelden kan via onderstaande button.